Storbritannien

Hitta reseguider till platser i Storbritannien

Londons bästa hotell – i alla prisklasser

Har du bokat en weekendresa till London och är på jakt efter bra hotell? Från en omgjord domstol där Charles Dickens en gång i tiden brukade skriva domstolsreferat till en lyxig adress i West London som bjuder på raw food i världsklass: här är några av Londons bästa boenden i kategorierna lyx, budget och mittemellan.

Ny mystisk Batman-restaurang öppnar i London

Plötsligt fanns det ett okänt konto på Instagram som hette – Park Row London. Nu har det visat sig att kontot var det första steget för en sprillans ny temarestaurang i London – inspirerat av Batman.

Är det här Storbritanniens 10 mest romantiska städer?

Kolla in de här älskvärda städerna i Storbritannien. Flest röster i en undersökning om landets mest romantiska städer fick Edinburgh.

Checka in i världens första hotellrum som är uppdelat i två olika stilar

Har du och din partner svårt att komma överens om hur ni ska inreda hemmet eftersom en av er vill ha det minimalistiskt och den andra maximalistiskt? Lugn, nu kan ni checka in i världens första hotellsvit som erbjuder det bästa av båda världarna. Perfekt för er som vill slippa kompromissa för en natt.

Lyxig tågvagn har designats av regissören Wes Anderson

Vad sägs om att tåga genom det brittiska landskapet i en tågvagn med art déco-stil och svan-tema? Nu kan du det!

48 timmar på Isle of Skye – får, skotsk tapas och rökig whisky

Skottland har blivit ett omåttligt populärt resmål, inte minst Isle of Skye. Hyr en bil och bege dig runt på ön där berg möter hav, där det luktar tång och malt. När kylan ligger på värmer whiskyn och den goda stämningen.

7 exklusiva lyxklubbar i London

Följ med rockstjärnor, konstnärer och kungligheter in på stadens mest hedonistiska häng. Medlemsklubbarna upplever en ny vår, och de bästa har alltid funnits i London.

4 utflykter med tåg från London

Inte långt från storstadens myller råder den totala idyllen. Vi guidar till fyra utflykter med tåg från London – till prisbelönta vingårdar, prunkande trädgårdar och romantiska bed & breakfasts.

Succén är tillbaka – fira halloween på Hogwarts

Fira halloween på Hogwarts? Ja, det låter väl som en alldeles lysande idé för alla Harry Potter-fans. Mellan den 25–27 oktober äger eventet rum i London. Vill du säkra din biljett är det läge att boka nu!

Edinburgh på hösten – en perfekt weekendstad

Det är höst och Skottland är som bäst. Luften är frisk, brasorna värmer, whiskyn likaså. Dessutom är den skotska huvudstaden en perfekt weekendstad – en favorit för Vagabonds webbredaktör.

}