Nederländerna

Hitta reseguider till platser i Nederländerna

Cykelsemester i norra Nederländerna

Friesland i norra Nederländerna är perfekt för några dagars cykelsemester med stopp för gott öl, ost och bad. Men vad du än gör, säg inte att du är i Holland! Då riskerar du att göra lokalborna uppretade.

48 timmar i Amsterdam – guldkorn bortom turiststråken

Amsterdam är sönderälskad och det är lätt att förstå varför. Men det finns så mycket att utforska bortom de turisttäta sevärdheterna. Jonas Henningsson letade reda på guldkornen.

Unikt boende: trendiga designhotell i kyrkan

En hotellkedja i Nederländerna har börjat nyttja nya lokaler för sina gäster – oanvända kyrkor. Kolla in de här moderna boutiquehotellen i Utrecht och Amsterdam!

Vagabond behöver samtycke till att använda dina personuppgifter för att:

Det finns många saker att göra om man känner för att se något mer än huvudstaden i Nederländerna. Här är 6 tips på roliga dagsturer utanför Amsterdam.

Amsterdamborna trötta på turister: Vill införa nya restriktioner

Turistskatten ska höjas och flera nya böter för att stävja orediga turister har redan införts. Men det räcker inte, menar vissa lokala politiker i Amsterdam som nu vill se hårdare tag mot fylleturister.

Amsterdams bästa lyxhotell

Från en tidigare konserthall till en grön oas mitt i stan – här är Amsterdams bästa lyxhotell.

Amsterdams bästa hotell – i alla prisklasser

Ta en weekend i Amsterdam, och besök något av stadens alla museer, promenera längs med de vackra kanalerna och njut av god mat och shopping. Vi listar de bästa boendena i kategorierna lyx, budget och mittemellan.

5 måsten i nederländska Friesland

I norra Nederländerna ligger provinsen Friesland. Här finns pittoreska byar, nationalpark med vandringsleder och massor med cykelleder.

}