Colombia

Hitta reseguider till platser i Colombia

Miniguide: Colombias karibiska övärld

Vagabonds miniguide till Colombias karibiska region.

Därför ska du resa till Sydamerikas metropol Medellin

Medellin förknippas ofta med Escobar och ett episkt nattliv, men staden är så mycket mer! Här är svenska David och Hanne Lassgårds 8 bästa tips – från kaffebarer till naturreservat.

Vagabonds drömresa – 5 spännande veckor i Sydamerika

Båttur på världens högst belägna sjö, vandring i inkafolkets fotspår och åk tåg genom de majestätiska Anderna. Besök salsahuvudstaden och strandhugg längs den karibiska kusten. Ta del av Vagabonds bästa tips på en långresa i Sydamerika.

Familjen Lassgård flyttade till kaffets mecka Colombia

Hanne och David Lassgård reste till Colombia för att hitta Davids biologiska ursprung och familj. I stället fann de en kaffegård, ett hem i Medellin och förälskade sig i livet i Sydamerika.

Guide: Medellín, Colombia

Från knarkcentrum till turistmecka. Vagabonds guide till Colombias näst största stad – coola Medellín.

Redaktionens favoriter: Cocora Valley

Vagabonds redaktör Karin Wimark tipsar om världens högsta palmskog.

Colombia: Nytändning för Medellín

För 25 år sedan gjorde kokainkungen Pablo Escobar Medellín till världens farligaste stad. Idag strömmar turisterna till Colombias näst största stad för att inspireras av det coola barlivet och den mysiga stämningen.

Experten: Så är säkerhetsläget i Colombia!

Hur är situationen i Colombia just nu och vad ska man tänka på om man reser dit som turist? Vi pratade med Colombiaexperten Verdiana Garcia!

5 favoriter i Colombias övärld

Colombias karibiska arkipelag bjuder på stilfull avskildhet, superb dykning, folktomma stränder och torg och barer som förut var farliga men nu är trygga.

Colombia – 10 platser du inte får missa!

Från tropisk regnskog och isolerade stränder till hippa städer och världens högsta palmskog. Colombia är ett av Sydamerikas mest underskattade länder. Här är 10 favoriter!

}