New York

Hitta reseguider till platser i New York

Vagabonds favorit: Smaka på hela världen i Los Angeles

Det finns mycket att se och göra i Los Angeles, men en favorit för Per J Andersson är Grand Central Market – stadens matmecka och ett måste vid ett besök i staden.

Roadtrip genom USA – fem veckor från väst till öst

Från Kalifornien i väst till Florida i öst – med färgstarka karaktärer, udda sevärdheter och härliga anekdoter. Sätt dig i baksätet och njut av en skön roadtrip genom USA.

Guide: Oahu & Big Island, Hawaii

Upplevelserna du inte får missa, tips på hotell och Big Islands bästa poke-restauranger. Här är Vagabonds guide till Hawaii.

Ikoniska bussen från filmen “Into the Wild” lämnar Alaskas vildmark

Filmen och boken "Into the Wild" som handlar om Christopher Johnson McCandless resa genom USA och Alaska inspirerade resenärer världen över. Den ikoniska bussen där McCandless levde och dog efter 140 dagar har flyttats ut från vildmarken. Räddningsaktionerna för folk som sökt sig till bussen blev för många.

Så avbokar du Airbnb och får pengarna tillbaka

Det finns många anledningar varför man skulle behöva eller vilja avboka ett Airbnb-boende. Vi reder ut vad som gäller, vilka olika regler som finns och vilka dina rättigheter är som resenär.

New York: 25 måsten i Brooklyn

Brooklyn har gått från att vara en plats som folk försökte lämna till att vara stället som alla vill komma till. Vagabonds Martin Gelin har varit Brooklynbo i 15 år och delar här med sig av sina favoriter i New Yorks hetaste stadsdel.

Hotellet mitt ute i havet som är perfekt för dig som vill fly civilisationen

54 kilometer utanför North Carolinas kust kan du checka in i en gammal fyr från 1960-talet. Här bor man helt omringad av Atlanten och vid klara nätter har man – tack vare fyrens ensliga läge skärmat från ljusföroreningar – en oslagbar utsikt över vintergatan.

New York Marathon

New York Marathon är loppet som många drömmer om att springa. Här kommer några anledningar till varför.

Lugn och ro i Riverside Park

Riverside Park i Upper West Side betyder lugn och ro och lockar lokalbor.

Lyxig shopping i No 6 Store

När din gamla vanliga garderob behöver ett lyft kan ett besök på No 6 Store vara på sin plats.